Ana içeriğe atla

itt

YENİ HÜKÜMET SİSTEMİMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

16.08.2018 - 11:36

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN, TÜRKİYE’NİN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİYLE BİRLİKTE GEÇTİĞİ YENİ YÖNETİM SİSTEMİYLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNDU. NURSAÇAN, “YENİ SİSTEMİN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM.” DEDİ.

Türkiye, 24 Haziran seçimleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçti. Sanayi ve ekonomi dünyası, bu yeni sistemi genel olarak olumlu karşıladı. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da açıklama yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti, tüm kabine üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın açıklamaları şöyle: “Ülke olarak tüm dünyaya örnek olacak şekilde tarihi günleri hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye’nin 2023 ve daha sonraki yıllara ait hedeflerini gerçekleştirme noktasında, ekonomik reform odaklı, yatırım hamlelerinin devam ettiği verimli ve hayırlı bir dönem olmasını, demokratikleşme, güven, istikrar ve ekonomik refahın devamlılığının sağlanmasında çalışmalara kararlılıkla imza atılacağına ve hızlı bir şekilde atılımların yapılacağına, birlik ve dayanışma içerisinde, yeni, büyük ve güçlü Türkiye’de yaşanmakta olan bu değişim ve gelişim hamlesinden güçlenerek ve daha da gelişerek hep birlikte çıkacağımıza olan inancımız tamdır.
Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çaba ve gayret gösteren iş dünyası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ekonomimize değer katmak için elimizden gelen tam desteği vereceğimizi tüm kamuoyuna özellikle belirtmek isterim.
Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ve kutlu yürüyüşe devam inancından hareketle, oluşan yeni sistemin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”

a

Yukarı