Ana içeriğe atla

itt

Başarı Öyküleri

KÜLTÜR KOLEJİ 58 YILDIR KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

12.04.2018 - 09:51

HEDEFLER KOYARAK TAMAMEN ÇOCUĞUN KALİTELİ EĞİTİM ALMASI ADINA BİR YÖNETİM MODELİ BENİMSEDİKLERİNİ SÖYLEYEN İSTANBUL KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI OKULLAR KOORDİNATÖRÜ BİRİZ KUTOĞLU, “KURUMUMUZ, 2 KAMPÜS VE 1 ÜNİVERSİTEDEN OLUŞAN, SEKTÖRDE AİLELERİN GÜVENİNİ KAZANMIŞ, KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYEN, EVRENSEL VİZYONUYLA DEVAM EDEN, BİLİNEN BİR MARKA HALİNDE HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR” DİYOR.

TİKAD FONU İLE BÜYÜK SERMAYELİ KADIN SAYISI ARTACAK

09.03.2018 - 16:51

TÜRKİYE İŞ KADINLARI DERNEĞİ (TİKAD) BAŞKANI NİLÜFER BULUT, GİRİŞİMCİ KADINLAR İÇİN GÜZEL BİR PROJEDEN BAHSETTİ: “TİKAD ÜYESİ İŞ KADINLARINDAN OLUŞAN BİR YATIRIM FONU KURDUK. TİKAD YATIRIM AŞ ADIYLA KURULAN BU FONLA YATIRIMCI KADINLAR, GİRİŞİMCİ KADINLARI FİNANSE EDECEK. EVDE OTURAN KADINLAR DA KÜÇÜK BİRİKİMLERİYLE BU FONA ORTAK OLABİLECEK.”

“İnovasyona açık olmak başarının olmazsa olmazı”

13.02.2018 - 14:37

Çalışmalara ara vermeden ilk günkü aşk ve heyecanla devam ettiklerini belirten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Kaan,  “Bizden öncekilerden aldığımız bayrağı, gelecek nesillere daha güzel bir şekilde emanet edebilmek adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerinde bulundu. Kaan, günümüzün büyük şirketlerinin bir yandan geleneklerine bağlı kalırken bir yandan da yeniliklerin peşinden koştuklarını söyleyerek, inovasyona açık olmanın başarının olmazsa olmazı olduğuna dikkat çekti.

“BAŞARININ TEMEL KURALI SABIRLA ÇALIŞMAK”

13.12.2017 - 13:49

Finans sektörünün doğal yoğunluğu yanında Vakıf Katılım’ın yeni kurulan ve henüz iki yılını doldurmayan bir katılım bankası olmasının getirdiği ekstra yoğunlukları da omuzlamış olan Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İkram Göktaş, iş hayatında başarıyı yakalamanın sırrı olarak sabırlı olmayı gösteriyor. Göktaş’a göre gençlerdeki en önemli sıkıntı da bu, her şeyin bir anda olmasını istemek… Göktaş konuya ilişkin görüşlerini şu şekilde beyan etti: “Gençlere tavsiyem çalışmanın yanında sabır ilkesinden de ödün vermemeleri. Siz doğru olduktan sonra, yanlış gördüğünüz eğriler de zamanla size uyacaktır.”

Sürdürülebilirlik, ECE kurum kültürünün bir parçası

09.11.2017 - 10:44

MÜŞTERİLERİN DEĞER ODAKLI YAKLAŞIMINA CEVAP VEREBİLECEK VE BEKLENTİLERİNİ AŞACAK ÇÖZÜMLER ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLARINI İFADE EDEN ECE TÜRKİYE YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE CFO NURİ ŞAPKACI, “YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARLA, SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARIYI SAĞLAMAK AMAÇLI POLİTİKALAR YÜRÜTÜYORUZ. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK, ECE’NİN KURUM KÜLTÜRÜNÜN VE DEĞERLERİNİN BİR PARÇASIDIR. BİZ DE BU YOLDA ÇALIŞMAYA HER ZAMAN DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

CEY GROUP YATIRIMA ODAKLANDI

09.11.2017 - 10:12

Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, 2014’ten bu yana Türkiye’de yatırımların azaldığı bir ortamda, Ceynak olarak yatırımlara devam ettiklerini söyleyerek, “Bana göre en iyi yatırım kriz dönemlerinde yapılan yatırım. Ceynak olarak artık lisanslı depoculuğa başladık. Ceyhan’da 180 bin ton, Tekirdağ’da 70 bin tonluk lisanslı depoculuk ihalelerini aldık ve hızla inşaatlara başladık. Türkiye’nin en büyük lisanslı depoculuğunu yapacağız” diyor.

“İŞİNİZİ SEVEREK YAPTIĞINIZDA BAŞARI KENDİLİĞİNDEN GELİYOR”

12.10.2017 - 09:59

Lisans eğitimini mühendis olarak tamamlamasına rağmen, esasında iktisat okumayı istediğini ve bu ilgi doğrultusunda notlarını hiç etkilemediği halde üniversite yıllarında ekstradan iktisat eğitimi aldığını ve Londra’da bu bölümde yüksek lisansını tamamladığını belirten Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melikşah Utku’nun bankacılık sektöründeki yolculuğu 2004 yılında Albaraka Türk’te Genel Müdür Danışmanı olarak göreve getirilmesiyle başladı. Albaraka Türk’teki 13 yıllık serüvenini bizimle paylaşan Utku, Türkiye ekonomisine dair görüşlerini dile getirirken, aynı zamanda Albaraka Türk’ün gelecek dönemine ilişkin hedef ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. 

Yatırımların sürdürülebilir olması gerekiyor

06.09.2017 - 11:07

Gerek firmaları gerekse AVM yatırımları hakkında ayrıntılar veren NTS Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Behiye Savaşkan, aynı zamanda hedefleri noktasında da bizlere bilgiler verdi. “Sektörümüz hızla büyüyor, biz bugünün değil geleceğin yatırımlarını yaratmak istiyoruz” açıklamasını yapan Savaşkan, “Hedefimiz, öncelikle portföyümüzü genişletip, yeni projeler geliştirmek; yenileme, geliştirme ve profesyonel yönetim hizmetleri konusunda tüm il ve ilçelerde başarılı yeni projelere imza atmak” dedi.

Kahramanmaraş’ın İstanbul’daki sesi...

06.09.2017 - 10:59

Beyoğlu’nda yer alan restoranlarında 30 yıldır içli köfte sattıklarını belirten Sabırtaşı Restoran sahibi Mustafa Topçuoğlu bu ayki özel konuklarımızdan… Adeta Beyoğlu’nun bir simgesi haline gelen Sabırtaşı, başta Kahramanmaraş olmak üzere Anadolu mutfağını lezzet severlere sunuyor. Samimi bir ortamın hakim olduğu restoranda satılan her içli köftenin içerisinde ise aslında bir anı var…

Subscribe to Başarı Öyküleri

a

Yukarı