Ana içeriğe atla

itt

“Türkiye güçlü ve büyük bir dünya devleti olacak”

16.08.2018 - 11:32

HAK-İŞ/Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ülke için hayırlı olmasını diledi.

HAK-İŞ/Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, “Ülkemizin birliği ve beraberliği, vatanımız ve milletimizin geleceği için hareket etmeliyiz.” dedi.
Demircioğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin etmesiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başlamıştır. HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan’ın ifade ettiği gibi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini daha ileri demokrasi standartlarının yakalanması, Türkiye’nin daha iyi yönetilmesi, yönetimin önündeki birtakım engellerin kaldırılması açısından önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Bu yeni dönemde Türkiye’nin güçlü ve büyük bir dünya devleti ve aktörü haline geleceğine inanıyoruz. Yeni yönetim sisteminin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu. 

KABİNEDE GÖREV ALAN BAKANLAR ALANINDA UZMAN
Kabinede görev alan bakanların alanında uzman, icracı isimlerden oluştuğunu ifade eden Demircioğlu, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesi cumhurbaşkanımız tarafından açıklanmıştır. Kabinede görev alan bakanlarımıza görevlerinde başarılar niyaz ediyoruz. Türkiye, genel seçiminin ardından yeni “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” ile tanışmıştır. Siyasi krizlerin ekonomik krizlere de sebep olduğunu ve bundan en çok emekçilerin zarar gördüğünü biliyoruz. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini destekledik. Yeni sistem daha ileri demokrasi, Türkiye’nin daha iyi yönetilmesi, yönetimin önündeki birtakım engellerin kaldırılması ve siyasi krizlerin yaşanmaması için çok önemlidir.” dedi.

a

Yukarı