Ana içeriğe atla

itt

KARAR ALMA SÜREÇLERİ HIZLANACAK

16.08.2018 - 11:25

YENİ YÖNETİM SİSTEMİYLE KARAR ALMA SÜREÇLERİNİN HIZLANACAĞINI SÖYLEYEN İSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDAL BAHÇIVAN, “ALINACAK OLAN HIZLI KARARLARLA EKONOMİMİZ, ÜRETİM HAYATIMIZ VE SANAYİMİZ İÇİN ELZEM OLAN REFORMLARIN EN KISA SÜREDE GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ TAMDIR.” DEDİ.

Demokratik bir seçim sonucu, milletimizin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin fiilen başladığını belirten Erdal Bahçıvan, “Yeni sistemin, ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz huzur, güven ve istikrarı daha da güçlendireceğini düşünüyorum.” dedi.
Bahçıvan, “Açıklanan Bakanlar Kurulumuzun, yeni dönemin ruhuna uygun olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde icracı ve iş dünyamızı yakından bilen isimlerden oluşturulması memnuniyet vericidir.” ifadelerinde bulundu.

“GÜÇLÜ ADIMLAR ATMA ZAMANI GELDİ”
Ülke olarak artık kaybedecek vaktin olmadığını, ekonomi ve üretim için güçlü adımlar atma zamanının geldiğini vurgulayan Bahçıvan, “Yeni hükümetimizin, özellikle son yıllarda iş dünyası olarak büyük ihtiyaç duyduğumuz bazı yapısal konularda karar alma süreçlerini hızlandıracağını düşünüyorum. Alınacak olan hızlı kararlarla ekonomimiz, üretim hayatımız ve sanayimiz için elzem olan reformların en kısa sürede gerçekleştirileceğine olan inancımız tamdır.” dedi.
Erdal Bahçıvan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne vizyoner ve birikimli bakanlardan oluşan ilk Bakanlar Kurulu’nun hayırlı olmasını diliyorum. Ekonominin, üretimin ve her alanda kalitenin ana gündem olacağı inancıyla; başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”

a

Yukarı